Semesterstickning

För egen del tycker jag att det är trevligt att sticka något invecklat och som tar extra mycket tid just när jag har lite extra av den varan. Likt förra året hamnade valet på ett litet projekt, enfärgad botten och flerfärgat mönster. Effektfullt som tusan! Förra året blev det vante och i år blev det socka. En socka från Garnstudios nya kollektion med Fabel som botten och älskade Zauberball som flerfärgad mönsterfärg. Så oerhört roligt det är att se blommorna och ränderna växa fram – utan att man egentligen inte vet hur det kommer att sluta.

Har varvat det hela med halsvärmare i både nya Eskimo Tweed och Colinettes Point Five, barntröja i tre-trådigt (Alba, Delight och Kid-Silk), fantasikofta i favoritmodellen, klassisk babykofta i Paris, ett par möss-modeller inför hösten mm mm mm. Det mesta finns i butiken, något har blivit present, men mycket hänger på en galge eller krok på Avenyn – välkommen in!

20120805-213239.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *