Lucka 16: Lago Maggiore

På vårt senaste Stickfest i Väst evenemang så var det återigen dags att ”Sticka till Italien”. 30 personer från olika delar av Skandinavien sammanstrålade på flygplatsen i Milano och tillsammans hade vi ett par underbara dagar – fyllda med allt från att se garnproduktion till att baka pizza.

På våra stickresor så får alla deltagare en liten KAL (knit-along) – material till en specialdesignad pulsvärmare som man om man vill kan sticka tillsammans under resan. Denna design, som heter: ”Lago Maggiore”, fick deltagarna på senaste resan och den innehåller ett par klurigheter, kräver lite tålamod att färdigställa men är kul att sticka. Kräver inte så mycket material så kan dessutom göra att du blir av med ett par restgarner.

Mönstret ligger gratis här på bloggen till och med imorgon måndag – därefter går det självklart att köpa det i butiken.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *