Stickcafé på Lohr och CanCan

Innan det skall komma en hel drös om sticktips och uppstickat här (för det har varit en viss brist på det under en tid…) så skall det bara tipsas om stickcafé nu på lördag hos Lohr’s Bokhandel vid Kapellplatsen. Underbar bokhandel med cafémöjligheter! Nu på lördag kommer dessutom Lisa Åhlström dit och pratar om det Online Stickcafé som hon dragit igång på Facebook och du kan få dig lite tips kring detta.

Igår kom garnet CanCan in som så många frågat efter – själva garnet är som en bred remsa som man stickar volang av. Själva kvalitén har kommit och gått i lite olika varianter men här har man tagit fram ett gäng läckra färger. Lite lurigt att få tag i det just nu så endast tre av färgerna har kommit – mer kommer i maj…lagom till sommarstickningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *