Lucka 6 – fluffig mohair

I lucka 6 hittar man ett specialerbjudande på garnet Vienna från Garnstudio. Köp 5 nystan av en av nedanstående färger av Vienna för endast 175:- (ordinarie pris 245:-)!

vienna5 vienna6 vienna8

vienna9 vienna7 vienna10

Garnet har vi haft i butiken i många, många år och är en stor favorit hos många. Nu är det däremot så att det är sista chansen för flera av färgerna då de slutat tillverkas så vill du vara säker på att få tag på Vienna är detta ett strålande tillfälle! Precis som vilken mohair som helst så är den flexibel och kan stickas med såväl stickor 6mm som 15mm för att få till olika typer av “tyg”.

Av 5 nystan (= 250g) kan man t ex göra sig en av följande modeller: en generös halsvärmare, en raglanstickad tröja, en glesstickad stortröja eller en stor sjal!

Senast överförda31

Erbjudandet ligger idag inte i webbutiken så har du inte möjlighet att komma förbi butiken och shoppa så lägger du din order till info@deisydesign.nu så återkommer vi med manuell bekräftelse. Detta specialpris gäller så långt innevarande lager räcker och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

2013-10-30upptandningsceremonin

Ikväll klockan 17,15 så är det “Upptändningscermoni” för Julstaden Göteborg på Götaplatsen. Fackeltåg anländer, körsång utlovas, Göteborgs lucia skall krönas, ljusstråket (med de fina “nystanen” i alla träden) skall tändas och årets ljud- och ljusspel premiärvisas. Missa inte det om du är i närheten!

(Denna bild från http://www.goteborg.com/sv/Evenemang/s/Events/viewEvent.asp?eventId=26785

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *