Lucka 7 – idag 100:- för “Emilia”

Nyligen gjorde vi ett nytt mönster på handledsvärmare/pulsvärmare som vi kallar “Emilia”. Det har blivit så varmt mottaget att vi idag firar detta med ett specialpris på materialsatsen – endast 100:- för garn och mönster.

Materialet som används är Grace Hand Dyed – en ljuvlig kvalité i 50% silke och 50% ull från Louisa Haring och som finns i ett par olika färgställningar.

Vi har idag lördag öppet 10-14 i butiken (värt att notera kan vara att det mellan speciellt 12 och 13 på lördagar kan vara lite trångt i butiken…) men materialsatsen finns också i webbutiken och där kan man beställa ända fram till midnatt.

Erbjudandet gäller endast idag och så långt innevarande lager räcker. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

puls1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *