Lucka 4 – den som väntar på något gott…

barbro4

Häromdagen anlände ett par nya färger i Eskimo och igår blev en av dem till en halvsvärmare. Halsvärmare passar fint idag när himlen är osannolikt blå genom skyltfönstret – men vinden kall.

Vi kallar den Barbro – för Barbro har namnsdag idag – och bjuder på mönstret till den. Enkel, snabb och kul att sticka med grovt garn och tekniken med lyfta maskor går ju att använda nästan till vilket projekt som helst.

Dagens lucka är mönstret till Barbro – krage med lyfta maskor!

barbro2    barbro3

Önskar verkligen att jag hade lite fler uppsättningar händer – hade jag haft det så hade inte dagens lucka kommit så sent. Fast – jag är väl kanske inte den enda stickaren i världen som önskar lite fler händer 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *