På stickorna och avmaskat

Är på resande fot vilket gör att det blir lite skralt med bildbevis för tillfället. Men trevliga sjaltips har blivit gjorda i värmen. Fina Dazzle lite från Onion – har stickat den som Skrållan (gratismönster som finns på vår hemsida: www.deisydesign.nu). Garnet randar sig själv och fungerar som Dazzle fast det är lite smidigare och inte så grova material som är ihopknutna efter varandra.

Eftersom vi under ett tag stickat så mycket i färdig komponerade garner så kändes det befriande att sticka med fem garn som var fantastiskt vackra tillsammans. Det blev tillsammand en vacker rätstickad sjal stickad från sida till sida med tappade omslag. Jag lovar att bildbevis kommer senare – sen kommer de ju snart att finnas i butiken också.

Lite mer kontrollerat arbete i tunn merino ull är den sjal från Garnstudio som i orginal är gjord i vit Alpaca – jag gör den istället mörkbrun. Den blir oerhört vacker, är väldigt rolig att göra, men den kräver sitt tålamod.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *