Priser i augusti

Så här mitt i sommarvärmen vill vi bara lägga in ett litet tips – varje år den förste augusti så sker eventuella prishöjningar på garn inför hösten. Vanligen brukar det röra sig om någon krona hit eller dit, men i år är det på flertalet kvalitéer några fler kronor än vanligt. T ex Alpaca från Garnstudio höjs till 44:-, däremot ingen prishöjning på t ex Eskimo från Garnstudio. Bara ett litet tips om det är så att man tänkt köpa Kid Silk…då kanske man gärna skulle vilja göra det före fredag…

080801 – Ja….det kanske jag skulle fått med – men jag hade inte siffrorna i huvudet på semesterresan utan slängde in inlägget som ett litet tips bara. Alla priser kommer under dagen att uppdateras på år hemsida och i webbutiken.

1 tanke kring ”Priser i augusti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *