Hur höstfavoritens bakstycke ser ut

Eftersom det är så mycket på gång så har höstfavoriten inte blivit klar. Det saknas liksom ett par ärmar…

Men man kan säga att bakstycket är gjort enligt samma princip som nedanstående kofta: första hälften åt ena hållet och sedan plockas det upp maskor i överkanten av det stycket som sedan stickas uppåt.

3 tankar kring ”Hur höstfavoritens bakstycke ser ut

 1. Maria

  Hej igen och tack för svaret!
  *skrattar* det är den här modellen jag håller på med nu, som bara ska bli klar innan jag ska börja med din höstfavorit. Fast denna görs i Safran (vilket varmt kan rekommenderas) så de blir ändå väldigt olika.
  Tjing!

  Svara
 2. ingrid_in_sweden

  Nu måste nog även jag skratta – för ÄVEN JAG är på g å gör den 🙂 vilket blir premiär för mig å sticka någe ifrån Garnstudio!

  Skall snart börja med framstycket!

  Hälsar ingrid

  Svara
 3. Pingback: Kofta | Sanningen som jag ser den

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *