Djupdykning i Drops-arkivet del 1

Det finns så mycket fint bland alla tusen Drops mönster och det är lätt att man glömmer att titta på tidigare kollektioner. En del av de äldre modellerna behöver eventuellt trixas lite med vad gäller måtten för t ex ärmhål dock.

Denna behöver man däremot inte göra några sådana ändringar på. Det är modell 83-7, en kofta med riktigt fina detaljer: kragen har en snygg lösning i att den dels har en dubbelvikt kant och därefter är stickad i dubbelt garn till skillnad från resten av plagget, lite intagningar i sidan gör att den sitter snyggt på och flätorna har en snygg montering mot axeln. De stora fina knapparna i plagget gör ju också sitt till. Stickad i Eskimo så den är inte bara snygg utan också snabbstickad!

Fina kusinbarn gör dessutom plagget ännu snyggare – tack för hjälpen Louise!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *