Kul stickat…

…som inte kändes så kul från början…

2 nystan av Noros Silk Garden och lite snedstickning på det visade sig bli riktigt bra. Bilden ger knappt rättvisa till färgerna i det stickade för de är riktigt, riktigt klara – man blir liksom på gott humör av den!  Enkelt rätstickad med lite teknik på hur det stickas gjorde att färgerna blandade sig suveränt. Som det sades till mig i på helgens Förfest till Stickfest i Väst: “bara forsätt sticka du så skall du se att det blir bra”. Ibland blir man inte helt övertygad hur många som än säger det, men det blev verkligen bra så tack till alla uppmuntringar på vägen.

Kantades med liten virkad picot och Incawool i färg som samtidigt matchade och bröt mot den valda Silk Garden färgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *