Grått och vitt

Stickningen här matchar liksom naturen utanför fönstret…mycket grått och vitt i den färgskalan. Här skall det blir en “fiskartröja” i Classic Alpaca. Det hela blir precis så lite gosigt som det var tänkt. Fast vill man se till att det hela blir ordentligt maskintvättbart så skall man köra Karisma…eller kanske i bomull och Muskat. Mönster kommer så småningom.

Vet inte om jag är mest nöjd med stickorna (KnitPros julspecialare som är väldigt goa att sticka med) eller stickningen (flyter på väldigt gott i Classic på stickor 4,5 mm) eller min öronlappsfåtölj som efter många, många år fått nya kläder. Det tyget var så fullkomligt fantastiskt på denna vackra klenod (och nej, det har jag inte gjort själv för så bra skulle jag aldrig få till det…).

Nu är det minimalistisk stickning som gäller under kommande semestervecka – 1 liten härva ArtYarns Beaded Pearls & Sequins skall få följa med och bli spetsstickade pulsvämare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *