Silke-Alpaca pa Superrea!

Ar sjalv pa resande fot darfor blir det inlagg utan “prickar”…

Men vi har naturligtvis fullt stall pa den super-rea som sparkar igang idag! Nu riktigt bra pris pa Silke-Alpaca fran Garnstudio. Bara 31:- per nystan vilket gor att man kan fynda lyxgarn till valdigt bra pris. Den som var i butiken i juletid kanske sag den rod/vita tunika som anvandes flitigt under dessa dagar. Den var gjord i just Silke-Alpaca (och lite annat smatt och gott) och garnet ar fullkomligt ljuvligt att bara. Dessutom finns det hur mycket monster som helst att valja bland: dels alla som ar gjorda i sjalva garnet, men ocksa monster for Alaska, Paris, dubbel Safran, dubbel Alpaca, dubbel Fabel, Big Fabel, dubbel Cotton Viscose, 1 trad Kid-Silk och 1 trad Safran…ja, denna lista kan goras lang. En liten rekommendation ar dock att inte gora for stora plagg, dvs for langa och vida plagg i garnet da det ar tungt.

Priset galler anda till den 15 februari, eller sa langt lagret racker. Tyvarr har vi inte mojlighet att kombinera super-rean med var internetforsaljning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *