DROPS Superrea….igen!!

Knappt har vi hunnit hämta oss från förra superrean innan det är dags för nästa.

Under hela juli, med början på lördag 090627, ger vi 40% rabatt (jo, du läste rätt) på alla fina sommargarn från Garnstudio: Muskat, Muskat Soft, Paris, Bomull-Lin och Drops Lin. Det är inte bara vårt lager som det gäller utan hela Garnstudios vilket innebär att vi hela tiden får påfyllning – vi har öppet hela sommaren (inte lördagar) och det har också Garnstudio.

Rean gäller inte tillsammans med några andra erbjudanden eller rabatter som t ex Enjoy – stämplar i stickklubbskortet får du däremot.

Du som inte har möjlighet att komma in i butiken har ändå möjlighet att ta del av erbjudandet: ring eller maila in din beställning till oss tillsammans med namn, adress, telefonnummer och betalkortsinformation som du önskar betala garnet med. Du kan då ta del av reapriserna men skillnaden är att frakt alltid tillkommer oavsett hur mycket du handlar för (inte som i webbutiken där vi bjuder på frakten när du handlar för över 300:-). 031-20 25 75 eller info@deisydesign.nu

Vårt sortiment finner du på www.deisydesign.nu och vår webbutik på www.garnshoppen.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *