Lucka 3: Silk Lusso

Så är vi inne i första veckan av december – det lackar mot jul och nu kanske en del av er börjar fundera på vad som skall vara med på årets julbord… Kanske helt annorlunda, kanske precis som vanligt eller skall eventuellt ett par nyheter få smyga sig in. Själv testade jag häromdagen “gin o tonic sill” på Sjömagasinets formidabla julbord – den kanske skall få  bli en nyhet på årets bord.

Under tiden som du funderar på det så kan det vara vettigt att ha en stickning till hands – vi vet ju alla att stickning gör att man blir avslappnad, vilar i de stilla maskorna repetitiva rörelse och kan fokusera och brodera ut sina tankar.

Idag ger vi 25% rabatt på ljuvliga garnet Silk Lusso från Lana Grossa. Det är en tunn mohair med en inspunnen tunn, tunn silvertråd, som lämpar sig att stickas både på egen hand eller kombineras med en eller flera andra kvalitéer. Ordinarie pris är 110:-/25g (med hela 210 meter): idag blir prislappen istället 83:-/25g.

Erbjudandet gäller endast i butiken på Avenyn den 3 december 2018 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *