Lucka 2: Utlottning så klart!

Vi älskar att lotta ut lite grejer – och extra mycket så här i juletid. Första advent måste således självklart vara en utlottning!

Strumpor och raggsockor: ja, det råder ju ingen tvekan om att detta är extremt populärt att sticka. I dagens lucka lottar vi ut 2 nystan: det ena för lite tjockare raggisar och det andra för lite tunnare. Självklart så kan man sticka exakt precis vad som helst av garnerna – Happy Colours många meter räcker till exempel också till en sjal.

Båda kvalitéerna är nya hos oss denna säsong (nåja, den senare lite ny-gammal): Happy-Colour och Maxi-Multi från Svarta Fåret.

Du deltar i utlottningen genom att antingen här eller på vår Facebooksida svara på frågan: “Stickar du strumpor?”. Du kan svara hur utförligt eller inte som du själv önskar.

Frågan måste besvaras innan midnatt den 2/12 och vinnare meddelas i lucka 4.

21 tankar kring ”Lucka 2: Utlottning så klart!

 1. Annika Johanson

  Hej
  Jag älskar att sticka strumpor. Det blir ett antal per år och nu extra många till julklappar. Har alltid någon strumpstickning på gång, så lätt att ta med sig.
  Annika J

  Svara
 2. Hedda

  Det är inte länge sen jag tig upp stickningen igen efter många år. Har stickar vantar till både mig själv, pojkvän och vänner och håller på med flera projekt samtidigt för jag kan inte låta bli art börja på ALLT för det är så kul!! Mitt nästa projekt är att lära mig att sticka sockor, något jag ännu inte satt mig in i men nu är jag så redo efter diverse vantar, halsdukar och mössor!

  Svara
 3. Elisabeth Larsson

  Jag har stickat många par till barn och barnbarn, nu blir det att sticka till vårt barnbarnsbarn.

  Svara
 4. Hannele Söderlund

  Alla kära och nära har fått och kommer att få strumpor både korta och långa efter mottagarens önskemål!

  Svara
 5. Ellinor

  Jag stickar strumpor. Men de senaste paren har blivit för små. Ena pga tvåfärgsstickning (blir ju inte alls elastiskt) och andra paret hade jag fel masktäthet. Hoppas nästa par blir bättre. Tröststickar en sjal, det är inte lika kännsligt för masktäthetsproblematik

  Svara
 6. Margareta Svensson

  Nej, jag stickar inte alls!
  Jag virkar! 🙂
  Det hade varit roligt att prova på att virka strumpor för första gången!

  Svara
 7. Annika Pettersson Kabel

  Jag har precis lärt mig att sticka strumpor min mormor stickade alltid strumpor, men nu är hon för gammal tyvärr.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *