Lucka 1: Emozione

Härligt att dra igång ännu en julkalender! Denna gång den 7:e i ordningen. Här kommer det fram till jul att varje dag vara ett erbjudande, pyssel, mönster, tips eller annan trevlighet.

Vi drar igång det hela med att i dagens lucka ha ett specialpris på garnet Emozione. Ett nystan väger 150 gram och räcker till exempel till en sjal. Det är vackra graderingar och övergångar mellan färgerna. Det fina med de där nystanen är att färgerna inte upprepar sig under arbetets gång. Emozione är tillverkat av 100% ull från italienska Lane Mondial.

Idag den 1/12-2019 ger vi 25% rabatt på garnet och 1 nystan kostar 169:- (ord.pris 225:-). Erbjudandet gäller endast i butiken på Avenyn 39 – öppet på lördagar 11-15 – och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *