Lucka 4: Slow Wool Lino

Ekologiska garner får hela tiden större efterfrågan och tack vare konsumenters efterfrågan finns det fler och fler att välja mellan – det finns olika märkningar men också olika aspekter som till exempel vilken fiber som används.

I dagens lucka har vi specialpris på Slow Wool Lino från Lana Grossa. Det är en kvalité i 85% ekologisk ull och 15% lin – kombination är fantastisk! Vi har garnet hemma i ett flertal färger och idag den 4 december 2018 ger vi 25% rabatt på garnet. Garnet lämpar sig till såväl tunnare som lite grövre stickor. Vi har stickat upp en kofta i storlek M, stickor, 4mm, 20m/10 cm – garnåtgång lite drygt 2 1/2 härva! Ordinarie pris: 165:-/100g med hela 400 meter per härva. Dagens pris: 124:-/100g.

Vår webbutik ligger tillfälligtvis nere för underhåll under ett par dagar – önskar du beställa av garnet så är det som vanligt fast frakt på 39:- och du får samma pris som i butiken. Maila till oss på info@deisydesign.nu

Å så till söndagens vinnare: stort grattis till Alexia Day som vinner de två nystanen med strumpgarn. Vi meddelar dig under tisdagen direkt och så får du välja om du vill ha nystanen skickade hem eller hämta dom i butiken på Avenyn.

Erbjudandet gäller endast idag 4/12-18 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *