Lucka 21: Julhelgsstickning?!?

I dagens lucka ger vi ett pangpris på Raggsocksgarn från Svarta Fåret: “Ta 3 betala för 2!” Många små nissar börjar samla ihop sig inför stundande helgdagar – kanske är du en av dem som bara vill ha något trevligt att sticka på till helgen…eller så tillhör du dem som med blixtens hastighet fixar fram ett par sockar till någons klapp. Ordinarie pris är 35:-/nystan och idag får du alltså 3 nystan för 70:- vilket är lagom till vuxenstorlek.

Det finns fler färger än de på bilden i butiken – men erbjudandet gäller endast idag den 21/12, innevarande lager och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Och Christina Holmstrand som deltog i söndagens utlottning via vår Facebook-sida vann söndagens “garn-krans” i blått och grönt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *