Lucka 20: Ett gäng ”Vivianne” till kanonpris!

Pulsvärmaren – det där lilla som man sätter kring handleden som generera sådan värme åt hela kroppen – det är nästan ofattbart hur mycket den värmer! Dessutom är det en sådan tacksam liten pryl att sticka: man behöver till exempel inte så mycket garn så man kan kanske unna sig något lite extra fint, man kan också ”ta det man har” och effektivt använda sina restgarner eller så kan man kan testa nya tekniker och kvalitéer utan att bara hamna i en massproduktion av provlappar.

Idag är det ett av våra genom åren mest populära mönster som poppar upp i luckan: ”Vivianne”. ”Vivianne” är en lite halv-klurig historia där man använder en hel massa olika kvalitéer på en hel drös med olika sätt.

På bilden finns två varianter. Vit/rosa/beige är ”Original-Vivianne” – i lite ljuva fluffiga garner. Den röd/vit/gröna ”Brescia-Vivianne” fick alla deltagare på ”Sticka till Italien” material till på resan (denna kan nu med fördel också kallas för ”Jul-Vivianne”….).

Idag har vi packat ihop ett gäng kits i flera olika färgställningar (finns fler än de på bilden) och först till kvarn kan idag shoppa materialet till ”Vivianne” för endast 50:- (ordinarie pris 100:-)! Vill du endast köpa mönstret så kan man göra det för 25:-. 

En tanke kring ”Lucka 20: Ett gäng ”Vivianne” till kanonpris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *