Lucka 22: Mini-rundsticka

Det här med vilken teknik man skall sticka sockor på skiljer sig oerhört från person till person – å nu talar vi inte alls om vilken häl, uppifrån eller nerifrån, typ av ribb osv utan endast vilken typ av stickor man använder sig av.  I princip kan man säga att det finns två typer av vanliga sätt:

  1. På strumpstickor – dvs 5 stickor av kortare variant (en del föredrar 20 cm och en del föredrar 15 cm).
  2. Med “Magic Loop” – dvs med rundsticka av längre variant (minst 80 cm för den som stickar en strumpa åt gången och minst 100 cm till den som stickar två på samma gång).

Men det finns också ett tredje alternativ som kanske inte är så välkänt, och det är att sticka strumporna på en mini-rundsticka: en rundsticka som bara är ytte-pyttiga 25 cm lång! Det är lite klurigt att lära sig att hålla den lilla stickan i händerna, men efter en liten stund har man hittat “sitt läge”. Vi har haft dessa stickor inne lite från och till men nu har vi dem från KnitPro i deras fina laminerade björk och till ett riktigt bra pris: 65-70:-/styck.

I dagens lucka köper du 3 mini-rundstickor till priset av 2!
Finns i storlekar från 2 mm till 4 mm. 

Dagens erbjudande gäller innevarande lager, endast den 22/12 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Helgens öppettider:  Imorgon fredag har vi öppet 11-16. Sedan är det stängt julafton, juldagen och annandagen – öppet igen nästa vecka tisdag – fredag 11-18.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *