Lucka 7: Stickfest i Väst 2017!

Idag är det en härlig lucka, för det är med stor glädje vi idag har lagt upp det aktuella programmet för kommande Stickfest i Väst 2017 – SiV-17!

2007 arrangerades den första SiV och sedan dess har det varit minst ett stickäventyr om året och nu är det snart dags igen! I programmet för 2017 hittar man verkligen lite av varje: allt från gamla tekniker till fiffiga nyheter. Precis som vanligt är SiV tänkt att fungera som ett super-stickkafé – du syr ihop din egen lösning: bokar helpension och stannar hela helgen eller väljer ut de bitar som passar dig bäst. Precis som 2016 så befinner sig SiV även detta år på Marstrand och Villa Maritime och ja, jag längtar i alla fall redan!

collage2

 

I det program som du finner på www.stickfestivast.se så hittar du det generella programmet. Under kommande månad kommer det eventuellt att tillkomma kurser, happenings eller annat, så det kan vara värdefullt att titta till programmet i början av januari innan du är helt klar för att sända in din anmälan. Anledningen till denna påminnelse är att det brukar bli fullbokat väldigt, väldigt fort…och detta säger jag med största möjliga ödmjukhet, för det är fantastiskt att så många vi komma och stickfesta med oss! Anmälan öppnar den 8 januari 2017 klockan 10.00.

Programmet för SiV-17 kom ut lite senare än vanligt och jag tackar för ert tålamod med detta – det var stickäventyret “Sticka till Italien” som kom lite i vägen. (En fantastiskt stick-resa på alla sätt och vis med allt från sightseeing i Verona till långluncher vid Lake Iseo till grym garnshopping!) På SiV-17 kommer vi att presentera andra stickäventyr som sker under sommaren/hösten 2017. (Bild nedan från “Sticka till Italien” med 29 underbara stickare med på äventyr 🙂

collage

Och du – det finns en fantastiskt trevlig grupp på Facebook som heter: Stickfest i Väst – gå med i den så missar du inte några uppdateringar! Och är du på IG så glöm inte #stickfestiväst och nu #siv17 så kan vi alla följa varandra 🙂

/Linda, tillsammans med SiV-teamet: Marie Dämbäck och Wilhelm Hansson samt side-kicks Agnes Novack som håller koll på oss och Lisa Bomble som ser till att allt tryckt är snyggt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *