Lucka 6: Leve “Viva”!

Idag är det återigen en lucka som sjunger färgernas lov. Det underbara garnet Viva från Lang är nytt för oss denna säsong och som det levererar! 100% riktigt mysig ull i härliga färgställningar.

Två nystan till en mössa, ca 4 till en sjal och 10-12 till en tröja. Har du funderat på detta garnet till ett projekt så är det idag som det är lämpligt att slå till: endast 50:-/nystan (50g) för Viva idag den 6/12-16. På bilderna ett urval av de vackra färgsättningar som finns på garnet.

gotheborg

Dessvärre har vi inte haft tillfälle att lägga upp kvalitén i webbutiken, men ser du någon färg du gillar och önskar, så maila oss på info@deisydesign.nu så har vi sten-koll på mailen under morgondagen och skickar dig en manuell bekräftelse på din beställning när vi stämt av att det du önskar fortfarande finns i lager.

Det finns fler färgställningar än de som syns på bilden. Erbjudandet gäller 6/12-16, innevarande lager och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Å stort grattis till Tina Vedebrand som vann utlottningen av det “Rosa Pudret” i söndagens lucka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *