SiV-09

Det börjar närma sig nästa Stickfest i Väst – SiV-09! Det är sista veckans härliga nedräkning och det är dubbelt så många deltagare som förra året och många fler utställare och många fler workshops och…ja, kort sagt det är en del SiV bestyr i dessa dagar.

Har du inte lyckats få plats med “helpaket” så är man ändå väldigt välkommen att komma ut över dagen och hälsa på, gå en workshop, shoppa på “Torget”… Vet du att du kommer så får du gärna meddela oss lite enkelt – det är ingen anmälningsplikt eller deltagaravgift för att komma ut till SiV men det gör planeringen runtomkring lite enklare. All information om vad som händer finner man på www.stickfestivast.se
SiV-09

2 tankar kring ”SiV-09

 1. Ulrika

  Hej

  Jag tänkte titta ut till SIV på söndag. Jag är framför allt intresserad av att titta på spinrockarna från Majacraft som jag läste skulle finnas där. Jag hoppas att man kan kika mellan workshops.

  Mvh
  Ulrika

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *