För mycket stickat…

…och för lite fotat. Utlovad bild på semesterstickningen kommer här. Det är något visst med att skylta med färg – man blir så glad av att se det. Här är alltså Cotton Viscose blandad med Drops Alpaca – korallrött och cerise ger tillsammans en härlig färg. Väldigt trevligt projekt i det att det stickas lite av varje: ärmar och bakstycke “som vanligt”, framstycken stickas från sidan och utåt vilket är ett riktigt kul sätt att sticka på och kanten runt koftan plockas upp och stickas “allt-i-ett” på rundsticka. Här passade ju HÖGforms sjalnål dessutom så himla bra!

Trodde absolut att jag fått med vad för mönster som använts och det är ett Garnstudio mönster: nr 95-33.

1 tanke kring ”För mycket stickat…

  1. Stickfantomen

    Var hittar jag det roliga mönstret? Koftan är ju jättefin och Högforms nål passar perfekt. Garnblandnignen borde ju värma samtidigt som Cotton Viscose ger plagget lätt men ändå distinkt tyngd och fall.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *