1-års kalas med lotteri!

Det finns all anledning att fira: SiV har varit i helgen och kändes som en enorm energikick! Lite trött efter all aktivitet men ändå en enorm positiv aktivitet att genomföra. Tack till alla deltagare som bidragit till att göra helgen så härlig och tack till alla utställare och workshopledare som varit så trevliga att ha att göra med och ett stort tack till mina medarrangörer, Ingrid och Marie, som gjort detta så fantastiskt roligt att göra!

Detta tillsammans med att solen skiner och vårkänslorna virvlar runt….tillsammans med att denna blogg har varit igång faktiskt ett helt år…..så tänkte vi ha en tävling igen.

Denna gång kan man vara med och vinna ett presentkort på 250:- genom att skicka oss en kommentar hit till bloggen eller genom att maila till info@deisydesign.nu och svara på följande fråga: vilket är ditt favoritmönster? Vill du så lägger du gärna till varför det är så. Finns det på internet så maila gärna länken för att tipsa andra.

Själv har jag många, många favoriter, men spetsen på denna koftan gillar jag både att göra och att se. Funderar just på om man skulle lägga den spetsen i vit Fabel till ett par strumpor….eller kanske blir det bara muddar… 74-21 heter modellen.

Tillägg: glömde ju att skriva när tävlingen avslutas och det är minsann inte förrän till Valborg så man kan klura riktigt länge på din favorit! Det blir därför den 29 april som det dras en vinnare.

22 tankar kring ”1-års kalas med lotteri!

 1. Petra

  Tack för en fantastisk helg – det var grymt! Min favoritmodell för tillfället är Garter yoke cardi från Knit.1 Hösten -08.

  Svara
 2. Ulrika

  Tusen tack för en helt underbar helg på Grötö!

  Mina två favoritmönster som jag skulle tipsa om är precis just de två som Mia också har som favoriter. =) Alltså February Lady Sweater och Clapotis.

  FLS för att den går att variera så mycket och sitter så bra och är så rolig att sticka och Clapotisen för att den är busenkel att sticka men den blir ändå alltid så fin och helt olika beroende på vilket garn man använder. Jag har flera stycken Clapotis, t.ex. en kort, smal variant som jag använder som halsduk och en stor, bred, lång variant som jag kan vira om mig och riktigt krypa ihop och mysa i. Och fler blir det!

  Svara
 3. fröken c

  hej och grattis!

  Jag är ruskigt svag för sjalar och mönster med en natur- eller “organisk” känsla, så mönster som sjalen kiri (www.alltangledup.com/movabletype/my_images/my_patterns/kiri.pdf) går hem hårt hos mig.

  allt gott!

  Svara
 4. Lissan

  Hej och Grattis !

  Min favorit är swallowtail shawl. Jag har stickat den i fleece artist merino rose helt enligt mönstret, nu har jag ett nystan Noro Kureyon sockgarn som väntar på att bli en likadan men kanske något större.Mönstret är inte för svårt och är jätteroigt att sticka

  Svara
 5. Pingback: Deisy Design - en garnaffär i Göteborg » Blog Archive » Gröna vår

 6. Pingback: Deisy Design - en garnaffär i Göteborg » Blog Archive » Garnmässa igen!

 7. Eva

  En härlig helg på Grötö…
  Mitt favoritmönster är Jaywalker sockarna. (finns nog på Ravelry nu). Har stickat 5-6 par i det mönstret.
  Men även Clapotis är ett fantastiskt mönster. Har stickat 2 i Noro Silk Garden (och de blir stora och härliga) men även i sockgarn (lagom halsduk)

  Svara
 8. Ann-Louise

  Grattis till jubileet!
  Mitt favoritmönster är Icarussjalen. Den var väl i Interweave knits för något år sen. Annan favorit är swallowtail sjalen och February lady sweater.

  Svara
 9. Pingback: Deisy Design - en garnaffär i Göteborg » Blog Archive » Sista chansen och vårstängt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *