Lucka 20: “Först-till-kvarn”-lucka

Idag den 20:e har vi 3 stycken KnitPro startset (storlekar 4, 5 och 6 mm) till försäljning för endast 150:-/styck samt 3 stycken KnitPro Virknålset med dubbla virknålar för endast 250:-/styck. 

Erbjudandet gäller tre stycken av vardera set till dessa låga priser. Du kan köpa dem i butiken på Avenyn eller via mail till info@deisydesign.nu. Om du vill ha dem hemsända så tillkommer avgift för frakt.

KnitPros startset är ett set med rundstickor där man skruvar på de olika storlekarna av “tipp” mot olika längder av kablar. I startsetet har man 3 olika storlekar på tippar och 3 olika längder på kablar vilket gör att man med detta setet faktiskt köper sig 9 olika rundstickor! Själva stickan är gjord i laminerad björk så det är en fin och lagom blank yta med en spets som är relativt spetsig.

Virknålarna är gjorda av samma material: laminerad björk och finurliga på det sättet att det är ett nummer i vardera ände av nålen, dvs till exempel 3 mm i den ena och 3,5 mm i den andra.

Tillägg: Erbjudandet slutsålt kl 11.30!

1 tanke kring ”Lucka 20: “Först-till-kvarn”-lucka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *