Lucka 21: Snabb-stickat och julklappstips

Löskrage, cowl, snodd, åtta, halsvärmare…kärt barn har många namn.

I dagens lucka ger vi ett specialpris på ett garnpaket för att tillverka den enklaste av halsvärmare: 5 nystan i samma grovlek, stor sticka (9-10 mm), lägg upp 25 maskor och sticka rätstickning tills de olika nystanen tar slut. Randningen blandar sig maffigt när man sätter på sig den!

Har du inte garn hemma så har vi packat ihop tre färgställningar och dessa tre säljer vi just idag för endast 150:-/styck. Det är en blandning av melerade garner, garn med lite glitter, enfärgat grovt och garn med tofsar. Ordinarie pris är ca 220-230:-.

Erbjudandet gäller idag, så länge innevarande lager räcker. Önskar du få paket hemskickat så beställer du detta via info@deisydesign.nu. Handlar du till ordinarie pris för över 300:- så bjuder vi alltid på frakten, men när det är kampanjer och erbjudanden som detta så tillkommer Postens avgifter för frakt.

Dagens julklappstips: såg man Nobelmiddagen kanske man blev inspirerad av det fantastiska som Cirkus Cirkör visade upp. Under våren kommer deras föreställning “Knitting Peace” till Stora Teatern i Göteborg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *