Lucka 19: Luftig mohair

Idag ger vi dig möjlighet att köpa Vivaldi till specialerbjudandet “tag 5 betala för 4”!

Vivaldi är en mohair av mellan-grovlek. 50g per nystan och hela 280 meter/nystan. Ordinarie pris är 52:-/50g – idag får du 5 nystan för 200:-!

Garnet kan med fördel blandas med det mesta för att göra luftiga sjalar eller som bredvid stickas till plagg. Samtliga plagg på bilderna drar 4-5 nystan i storlek M-L. Sen finns det många fler som bara drar 2-3 nystan – bara hör av dig eller kom förbi butiken om du vill ha fler tips.

Färgerna på garnet ligger i vår webbutik.

Erbjudandet gäller idag, så länge innevarande lager räcker. Önskar du få nystan hemskickat så beställer du dem via info@deisydesign.nu. Handlar du till ordinarie pris för över 300:- så bjuder vi alltid på frakten, men när det är kampanjer och erbjudanden som detta så tillkommer Postens avgifter för frakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *