Det finns rea kvar…

Det är två fina kvalitéer och många färger som nu tar slut hos Garnstudio: i fredags fick vi påfyllning igen så nu finns det åter lite mer att välja bland.

Det kan vara svårt att hitta fram bland Garnstudios generösa massa av gratismönster, så här är ett par tips på riktigt bra modeller till de kvalitéer som utgår:

higlander tröjaHär är en riktig klassiker i Highlander (modell 75-12 från www.garnstudio.com)- 10 nystan i storlek medium gör att garnkostnaden just nu landar på endast 220:-!! Modeller är med i katalog 75 som är en riktigt bra-att-ha katalog med många trevliga och användbara grundmönster som kan varieras i det oändliga. Just katalog 75 är dessutom en av de gratiskataloger som vi tillsammans med Drops/Garnstudio just nu bjuder på – det är bara att komma förbi butiken och plocka upp sitt exemplar. Se bara till att hinna innan de tar slut…

Appropå grundmönster och Garnstudio – hett tips är länken till Garnstudios stickfastighetssida. Genom att ha koll på de olika kvalitéerna och vilken familj de tillhör så kan man använda ett mönster på helt nya sätt – utan att behöva räkna om det.

 Nedan är ytterligare två godingar för garnet Salsa – användbart, läckert och festligt! Modellerna från www.garnstudio.com är 81-19 och 81-26. Garnkostnad för koftan nu på rean i storlek medium blir endast 174 kronor.

Salsa

1 tanke kring ”Det finns rea kvar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *