Gnistrande snö

Kallt, klart, soligt och hela luften fylld av små, små vackra snöflingor som virvlar runt…ja, det är inte dumt att besöka Småland och ha stora snövallar precis utanför rutan !

Höll på att förfrysa fingertopparna på kuppen men ville ta tillfället i akt att fotografera i det ljus som fanns ute idag. Resultatet är väl så där klart…som vanligt…men sjalen på bild är stickad på rundstickor 7, KnitPros fina julspecial, med en tråd Zauberball och en tråd tunn mohair.

En av de nyaste Zauberball färgerna skulle kombineras och på sista stickcaféet gjordes en snabb undersökning av vilket färgval som “bollen” skulle blandas med. Svart vann med en ytterst liten marginal och det hela påbörjades. Men Zauberball har ju så in i bänken många meter att när första Kid-Silk var slut så fanns det ju MASSOR av Zauberball kvar! Andra valet som “bollen” skulle blandas med kom väl till pass och efter en massa slätstickning så stickades det istället lite galler till slut med Prestigio.

Under gårdagen har sjalen färdigställts och kommer till butiken inom kort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *