Zauberball yra och “So you think you can knit”!

Flera fina färger av Zauberball inne igen – till exempel den gröna som jag vet många väntat på…

Imorgon är det Syfestival i Borås för vår del, för det är något som vi måste besöka för att uppmuntra att de åter lägger en “festival” i västsverige. Vi på Deisy Design kör en höst-kickoff för att fira att hösten är här och att det är full rulle med alla inspirerande kunder som stickar mössor, vantar, koftor, sjalar, halsdukar, vantar, sockor, grytlappar, tröjor, filtar, pannband, västar, fuskopolos, babykläder, benvärmare, pulsvärmare, raggsockor – ja, allt kul som man kan hänga på stickorna…eller virknålen! Vi kanske syns i Borås?!

Vill gärna slå ett slag också för VisaLisas fantastiska, helt formidabla projekt i form av “So you think you can knit” – vilken tid, energi och hängivelse Lisa lägger ner. All eloge till dig för detta! Även om man inte är med i själva tävlingen kommer det att bli oerhört roligt att följa utvecklingen. Lycka till alla deltagare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *