Semesterstickningen

Vad var det då som var så fjäderlätt och tog minimalt med plats? Jo, en av mina favoritsjalar stickades i Kid-Silk. Originalet är i Garnstudios Vienna på stora stickor men genom att justera vilken storlek på stickan du använder kan man transportera mönster på sjalar och material ganska enkelt fram och tillbaka. Det är det som är så härligt befriande med att sticka sjalar: det finns liksom inga regler att följa och inga passformar som måste stämma….oftast… Nu är första nystanet snart uppstickat och stickningen är flyttad över till fina Harmony Woods stickor.

Den som är nyfiken på höstens nyheter från Drops/Garnstudio kan redan nu gå in på deras hemsida – där finns alla fina plagg fotograferade och genom att lägga din röst kan du påverka vad som senare kommer att gå i tryck i katalogerna. Även till hösten kommer sedan Drops katalogerna att kosta endast 10:- men finnas endast i en begränsad upplaga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *