Lucka 5: Disktrasor till jul?

I årets femte lucka kör vi en specialare på Tilda Bamboo. Ett garn som, sedan vi fick hem det i somras, har varit riktigt populärt till både det ena och det andra, men kanske allra, allra främst till disktrasor.

Det finns många fina förtjänster med att göra sina egna disktrasor men kanske framför allt att det är en ekologiskt väldigt bra lösning istället för de man köper färdigt och (oftast) slänger när de gjort sitt. Speciellt i dessa tider kan man ju dessutom lägga till att de ju blir förnämliga julklappar: rätt färg till rätt person. Sen kan man dessutom utnyttja den lilla fyrkantiga stickningen till att testa något nytt mönster/teknik för att se hur man gillar att göra det och dess resultat.

Men garnet fungerar utmärkt till plagg till både stor och liten – kort sagt en härlig bomullskvalité med fin lyster.

“Tag 3 nystan betala för 2!”
Erbjudandet gäller garnet Tilda Bamboo den 5 december 2017 och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Pris/nystan: 38:-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *