Lucka 4: Mjukaste mjuka!

En nygammal bekanting är Filatura Di Crosa – de gör fantastiskt fina garner som de tillverkar i Biella i norra Italien.

En av de nya kvalitéerna från dom var med i gårdagens lucka – idag är det “Superior” som får representera luckan. Ett garn med en blandning av 70% cachmere, 25% silke och 5% ull – alltså…det är så mjukt och luftigt och härligt så det går inte att sätta ord på det!

Prislappen blir därmed ganska häftig – men då skall man också veta att det är hela 300 meter per 25-grams nystan och därmed oerhört drygt. Vi har till exempel stickat upp en babykofta på endast ett enda litet nystan.

Ordinarie pris för garnet är 195:-/nystan – idag den 4/12-17, ger vi 30% rabatt på innevarande lager!

Vi har ett litet sortiment i lager så här är det först till kvarn som gäller. Har du inte möjlighet att besöka butiken så maila eventuell beställning till info@deisydesign.nu så kan vi kanske hjälpa dig den vägen istället.

De övriga tre bilderna på bilden är vårt julfönster som vi skapade i lördags inför första advent. Lite av allting men framför allt väldigt vitt och ljust som vi kände att vi ville ha det i år! Har du frågor eller funderingar kring saker i skylten så är det bara att fråga på. 🙂

Med önskan om en riktigt fin måndag till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *