Lucka 1: Disktrasor?

img_1822För 6:e året i rad är det dags att dra igång årets julkalender och starta nedräkningen inför julafton!

I dagens lucka ger vi hela 50% rabatt på kvalitén Number One Hemp. Dagens pris blir därför endast 30:-/50g. 

Varför hampa? Hampa är en kvalité som är väldigt lik lin till sitt utseende och känsla. Det är ett garn som på härvan kan upplevas som lite kärv, men likt linet så är hampan en kvalité som bara bli mjukare och härligare ju mer man använder det. Därtill är hampan ekologiskt bra eftersom den inte behöver bekämpningsmedel eller konstgödsel.

Vill du bara testa kvalitén så är ett litet projekt som en disktrasa ett utmärkt val. En disktrasa i hampa tvättar/kokar du lätt som en plätt för att de skall bli bakteriefria och kan användas om och om igen. Är du dessutom sugen på att testa en ny stickteknik, ett mönster, en struktur – återigen är en disktrasa det perfekta projektet för att se om du trivs med den testade tekniken.

Dagens pris gäller endast 1/12-16, endast innevarande lager och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller både i butiken på Avenyn och i webbutiken där det som vanligt är endast 29:- i fast frakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *