Lucka 21: Rea på “Marstrand”!

När vi nu imorgon skall gå mot ljusare tider igen, så passar det bra att i dagens lucka ha lite tankar på kommande säsong och därför har vi idag specialpris på material till sjalen “Marstrand”.

På bilden är sjalen i original men det finns många andra kombinationer att välja på.

Grunden – den randiga delen – är stickad i Drops Belle som är ett garn i kombinationen bomull, lin och viskos och där de senare två materialen ger såväl ett fint fall som en snygg yta till det stickade. Den avslutande volangen/vågskummet, är stickat i Greta som är ett bomullsgarn från Lane Mondial där det är inspunnet små pärlor på tråden.

sussimrstrcollage

Dagens pris: endast 160!
(ordinarie pris 208:-)

Vill du beställa hem material så lägger du en order via info@deisydesign.nu. Postens avgifter för frakt tillkommer och beställningar måste förskottsbetala – efter lagd order återkommer vi med bekräftelse. Dagens erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller innevarande lager.

Vinnare av garnpaketet i lucka 19 blev Annica ‘Ancie’ Ihrner – grattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *