Lucka 4: Strumpstickor i stora storlekar

Idag har vi ett riktigt bra erbjudande på strumpstickor i bambu! 10 stycken paket till försäljning och i varje paket får man ett set vardera av 7, 8, 9 och 10 mm strumpstickor. Perfekt i dessa dagar när det kanske är på sin plats med stora stickor till snabba projekt…

1 paket kostar idag endast 100:-! Väljer du att få dem hemskickade så tillkommer vår standardfrakt på 29:- som vi alltid har – oavsett vikt eller varuvärde.

IMG_6341.JPG

För att lägga vantarna på dessa så mailar du info@deisydesign.nu – uppge i mailet namn och om du vill hämta stickorna i butiken eller få dem hemskickade, så går vi sedan vidare därifrån. Om paketen tar slut så noterar vi det här snarast!

Uppdatering – nu är de slut 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *