Lucka 3: Agnes

Idag bjuder vi på mönstret till pulsvärmaren “Agnes“! Mönstret gjordes för ett par år sedan och har stickat i flera olika kvalitéer men igår fick vi in ett nytt garn som heter Pearl. Det passade bara så på pricken till Agnes att det fick stickas i det på direkten och således blev det dagens lucka. Ett snabbstickat och roligt litet projekt med en uddkant som faller ned lite fint på handen och blir både dekorativt och värmande.

Garnet Perle består av två tunna trådar – den ena är i polyester och på den sitter själva pärlorna och den andra är i mjukaste blandningen av mohair och silke. Finns i hyllorna i butiken på Avenyn och kommer upp i webbutiken under morgondagen.

agnes

Frågorna strömmar om att luckan kom lite senare idag – och det kan så hända att inlägget kommer upp lite senare på dagen OM det skulle vara så att det inte är en tävling eller specialpris som man måste hinna vara med i eller hinna ta del av.

1 tanke kring ”Lucka 3: Agnes

  1. Pingback: Lucka 10: Perle till specialpris! | Deisy Design – en garnaffär i Göteborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *