Knit Picks = KnitPro

Under de närmaste dagarna kommer vi att byta namn på alla ställen där KnitPicks och Harmony Wood finns. Det är inte på något sätt så att stickorna kommer att utgå eller försvinna men det har skett lite omstruktureringar hos tillverkaren vilket visar sig i den lilla skillnaden att KnitPicks kommer att fortsätta finnas och Haromy Woods också – fast endast på den Nordamerikanska marknaden.

Över hela resten av världen kommer exakt samma sticka och exakt samma tillbehör istället att heta KnitPro, Brass-Ni Plated och Symfonie woods! För oss som använder stickorna kommer det egentligen inte att göra så stor skillnad: lite annan förpackning och ny logga men i övrigt kan vi lugna alla oroliga: det är samma stickor – endast nytt namn.

KnitPro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *