I väntan på SiV…

stickfestivastlHOGNästa helg den 28-30 mars 2014 är det äntligen dags för årets upplaga av Stickfest i Väst! Det är 10:e gången det arrangeras, 8:e gången på västkusten och det blir 7:e gången vi håller till på Grötö.

Det är fullt vad gäller logi men det finns lite platser kvar på ett par workshops och stickfesten är som vanligt öppen så det är bara att packa ned stickningen och ta en tur till Göteborgs norra skärgård och Grötö om man vill ha en härlig stick-dag. Några frågor? Rind oss till butiken: 031-202575 eller maila till info@stickfestivast.se eller gå med i Stickfest i Väst gruppen på Facebook.

Senast överförda39

I väntan på festligheterna så uppdaterar vi våra uppstickade babymodeller med bland annat den här godbiten.

En enkel och mjuk bomullskvalité (Safran från Drops) och ett klassiskt mönster från Garnstudio.

Kanske kan den vara något för en “vår-baby” på gång?

baby5En annan nystickad “klassiker” är den randiga koftan stickad på tvärs. Vi har valt att sticka med två bomullsbaserade garner: den ena enfärgade i Safran från Drops och den flerfärgade i Taiyo Sock från Noro.

Man behöver ju inte randa heller utan man kan precis lika gärna sticka hela koftan i en färg. Roligt projekt att sticka blir det hur som helst 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *