Färgrika cirklar

rund2Det här var roligt att göra! Extra bra passande färgklicken in längst uppe på Avenyn nu när staden kanske behöver lite hjälp på traven i färden mot ljuset och färgerna.

Redan när Drops lade upp denna sjal/filt inför omröstning så fastnade den. I butiken filurade vi fram hur just vår “Wheel of Fortune” skulle se ut och med lite ändringar i kvalité så blev det en regnbågsvariant. Blev liksom extra passande så här i OS-tider…med 5 ringar i regnbågsfärger…

Vi valde att använda nya favorit-garnet Cotton Merino tillsammans med valda färger av Muskat och Cotton Viscose. Alla har mer eller mindre samma grovlek och här var det främst färgkombinationen vi ville åt.

Wheeloffortune

Med denna bomullsvariant blir sjalen lite mindre då dessa valda garner inte “fluffar” upp sig på samma sätt som Lima. Denna är endast mindre sträckt för att den inte skall bli för gles, men vill man går det att spänna ut den en bra bit till för att få den större.

Så här ser originalet ut och mönster finner du här

43-2

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *