Date med vacker härva

virkatSen lördagkväll och diverse smått och gott har blivit färdigt, monterat och tråd-fäst…fast den där fantastiska härvan Limari från Araucania har legat där och frestat hela kvällen… Hade inte riktigt landat i vad den skulle bli. Plötsligt fanns det bara där: så klart – virkad mössa med grov virknål. En inte alltför lång stund senare så var den klar! Virknål 10, stolpar och avslutningsvis ett varv med luftmasbågar. De grova “lovikkavantarna” stickade i Debbie Bliss Chunky Tweed och Ombelle från tidigare under kvällen matchades fint ihop med mössan genom en maffig virkad blomma på sidan. 1 härva = 1 mössa! (1 härva kostar 104:-.) Mönster på mössan kommer inom kort på vår hemsida och vanten finns där redan: www.deisydesign.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *