Kontraster och Stickfest i Väst

En underbar vårdag i Göteborg och Noros garn Aya är som gjort för att sitta och njuta av en stickning i solen! Att då sitta mitt i förödelsen efter en dränering skapar kontrast och ger verkligen garnet karaktär i den dramatiska färgsättningen när allt runtomkring är riktigt lerigt brungrått. Rätt stickning på rätt plats med andra ord.

Nästa helg, 23-25 mars, är det återigen tid för Stickfest i Väst! Sjätte året som vi håller till på Grötö utanför Göteborg. Har du vägarna förbi är du hjärtligt välkommen – det finns några workshopar som fortfarande har platser kvar, men man kan alltid komma till SiV och bara sticka och ha det gott. Missa inte heller tävlingen som finns på SiV-bloggen – sista dag för deltagande på fredag! Alla kan vara med, oavsett om man skall med på SiV eller ej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *