Efter garnmässa

Vårens lilla garnmässa i Göteborg har gått av stapeln och det blir en hel del nyheter att se fram emot allt eftersom. Flera av godbitarna kommer inte förrän till hösten – var sak har ju sin tid…men redan igår kom Magicline från Anchor – vackert “prickigt” garn som blir utmärkt att sticka eller virka sommarens badväska i. Finns i sex vackra färger vilket genast gav mig huvudbryderi om vilken som faktiskt var finast.

Sen är det ju detta med Ingrid (http://grelber.blogs.se/) och de myror i huvudet hon alltid sätter med sina fantastiskt roliga idéer… Fri Form är det nu jag relaterar till – hon har ju en del på gång som det är väl bäst att specificera sig – men det är ju så in i bänken kul! Skulle ju inte sitta och pilla med detta tidödande handarbete men man blir fullkomligt fast i färg och form så det går bara inte att lägga det ifrån sig. Nu håller jag på med grönt med inslag av lila och guld. Tack Ingrid för att du inspirerar och “smittar” på ett så oerhört positivt sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *