Malabrigo Lace i spets och lite mer supersale

Med en härva Malabrigo Lace och en dos tålamod kan det t ex bli en sådan här läckerbit! Mönstret är från Knitty.com som är som en mönstertidning på nätet och som kommer ut ett par gånger per år. Tidigare mönster ligger kvar och just denna heter Aeolian Shawl. I beskrivningen finns det tre olika storlekar och detta är den mindre, den som kallas “shoulderette”. Deisy valde att endast sticka in pärlor i sista avmaskningsvarvet på vår variant vilket ger fint fall till sjalen.
Malabrigo Lace har lång leveranstid och just nu har vi inne ett antal härvor i karamelliga färger – fler är beställda och kommer så snart de är klara hos Malabrigo.
Vill man istället göra en mohairvariant av sjalen så har vi fortsatt supersale på Kid-Silk fram till Midsommar: endast 52:-/nystan. Har du inte möjlighet att komma förbi vår butik i Göteborg så kan du beställa hem garnet via ett mail till info@deisydesign.nu – frakt tillkommer oavsett ditt ordervärde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *