Färg, volanger och glitter!

Lite färgprakt i dessa sommarsjaltider! Man behöver ju naturligtvis inte gå loss och göra sin sjal färgsprakande utan det finns just nu flera nya roliga garner i både galna färgstarka kombinationer såväl som mjuka pasteller.

Överst till vänster är nygamla favoriten Dazzle från Onion som kommit en massor av nya färgställningar.

Nedanför till vänster ligger ett nystan modell större, också från Onion, där ett nystan räcker till en sjal (uppstickat på bilden i mitten). Trådarna som hänger med nystanet är tänkt att vara till frans.

Överst till höger är volanggarnet CanCan som blivit så otroligt populärt! Flera fina både enfärgade och melerade färger inne i butiken….och nedanför CanCan sjalen så är det gott och blandat i effektgarn från Adele’s, Plassard och Onion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *