Hjärtekatten

Två kvinnor har startat upp ett projekt kallat Hjärtekatten: “Hjärtekatten är ett välgörenhetsprojekt med ambitionen att få ihop så många handvirkade Hjärtekatter som möjligt för att skänka till hjärtavdelningen vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg.”. Läs mer på deras blogg.

Hos oss kan du köpa dig ett Hjärtekatten-kit för endast 75:-. Välj vilka två färger du vill ha av garnet Muskat (totalt tre nystan) och så får du med rött och svart till detaljerna.

Vill du istället beställa hem detta per post så förskottsbetalar du 111:- (inkl porto) till vårt pg-konto: 4 27 14-6, märk inbetalningen med ditt namn och sänd samtidigt ett mail till oss på info@deisydesign.nu med information om vilka färger du önskar göra just din katt i samt din adress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *