Lägg en kommentar – vinn presentkort!

Då och då ramlar man in i bloggar som har så himla trevliga små tävlingar. Tänkte att vi skulle göra detsamma. Det är liksom ingen hemlighet att Deisy Design gillar Garnstudio och Drops Design. Vi tycker att de har ett brett och bra sortiment med prisvärda garner. Nu är vi däremot lite nyfikna på vad du tycker.

Det frågan gäller i utlottningen är: vilken är ditt favoritgarn från Garnstudio/Drops? Det enda man behöver göra för att vara med i utlottningen av ett presentkort hos oss värt 300:- är att kommentera detta inlägget med just svaret på den frågan – vill man får man gärna utveckla sitt svar genom att tillägga just varför man tycker att just det garnet man utsett är det bästa. Av de inkomna kommentarerna kommer vi att dra en vinnare den 1 oktober. Vill man inte lägga sin kommentar här på bloggen går det alldeles utmärkt att maila in den till info@deisydesign.nu – man är med i utlottningen lika mycket för det.

Logga

19 tankar kring ”Lägg en kommentar – vinn presentkort!

 1. Annela

  Mitt absoluta favoritgarn är Alpaca. Det har alla de egenskaper som jag vill ha. Alpaca är mjukt och sticks inte, drygt, finns i en massa läckra färger – både enfärgat och melerat och är så skönt att bära. Det är varmt när kylan sätter in och andas så att det aldrig blir för varmt, även i sommartemperatur. Vilka garner jag än provar, så återvänder jag alltid till Alpaca.

  Svara
 2. Anna

  Mitt favvogarn är Eskimo, det är så grymt bra att tova och finns i fina färger!
  Kul med tävling och jag är så lycklig för mina Lornashärvor!

  Svara
 3. Mia

  Jag har funderat och funderat. Mitt favvogarn är Paris! Bra färgval, bra tjocklek och fint att virka med också. Man kan göra allt med det helt enkelt.

  Svara
 4. A-K

  Svårt att välja en favorit, men får säga Fabel, efter det ger så snygga färgskiftningar i stickningen. Har min favorittröja som är i Fabel och Vilvaldi och älskar den just pga Fabels effekter i den.
  Blir coola strumpor och pulsvärmare i garnet också.

  Svara
 5. Ida

  Efter en lång stunds funderande kommer jag till min förvåning fram till att det faktiskt är Safran som är mitt favoritgarn från Garnstudio just nu.
  Det delar sig mindre än andra bomullsgarner jag har erfarenhet av och är mjukt trots att det är tunt.

  Svara
 6. Jenny

  Det stod mellan bomullsgarnerna för mig men jag måste säga att muskat är min favorit. Den har en fantastisk färgpalett och vilket mönster man än väljer så kommer garnet fram fint. Lystern gör att det känns extra exklusivt. Trots många tvättar bibehåller garnet färg och mjukhet. Detta gör att det lämpar sig det yppersta till barnkläder som ofta kräver många tvättar! Jag kan inte kräva mer av ett garn.

  Svara
 7. Stickfantomen

  Då jag var liten liknade jag en eskimo, sägs det. I mitt gamla hemland fanns det god pinnglass som hete Eskimo, älskade den. När jag nu åter börjat sticka så är Dropsgarnet Eskimo, utan tvekan, det roligaste att jobba med.

  Svara
 8. Bodil

  Jag gillar att sticka med alpaca. Helst de färger som skiftar lite i närliggande nyanser. Resultatet blir alltid bra och vem vill inte sticka i mjukt garn som inte är stickigt?

  Svara
 9. Kerstin

  Fabel ett fantasifullt garn i olika tjocklekar och färgkombinationer som ger fritt spelrum. Där kan man leka fram många roliga produkter.

  Svara
 10. Annika

  Alla gånger Eskimo! Man ser ett snabbt resultat och garnet känns så gott mellan fingrarna när man arbetar i det!

  Jag har både stickat och virkat i Eskimo och gillar det skarpt.
  Härligt!

  Svara
 11. Britt-Mari

  Mitt favoritgarn är Silke-Alpacka. Har stickat många tröjor till barnbarnen i det. Dyrt ja men vilka tröjor det blir!
  Värt varenda krona.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *