Sista veckan för pågående intro-priser!

Till och med den 14 februari fortsätter introduktionspriserna på Andes och Baby-Silke Alpaca. Vi har gott om färger inne och hinner få flera leveranser före måndag (dock ej av naturvit Baby-Silke Alpaca som tagit slut hos leverantören).

VIP just nu (ett bland många) är en kortärmad kofta i dubbel Baby-Silke Alpaca. Blir ett helt annat fall i plagget än om man gör den som i orginalet den till känslan grövre Alaska. Väljer också att endast sätta tre knappar – från mitten av koftan och uppåt.

Nu är alla maskor på samma rundsticka och det stickas uppåt över oket – helt plötsligt går det oerhört fort för det försvinner så många maskor genom raglanminskningen hela tiden. Baby-Silke Alpacan använd är i precis den där blekrosa puderfärgen som syns så mycket i år och som kan vara lite lurig att hitta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *